Jeg - over 60

Etter å ha vært stille en stund, har jeg tenkt å ytre meg om smått og stort, utfordringer og gleder ved å bli eldre. Ikke det at jeg føler meg gammel, langt ifra. ( Og det vil nok overraske dere som er 40 - 50, når dere passerer 60 , så er dere fremdeles 40 - 50 i hodet, og forventer å bli behandlet på den måten)

Ett eksempel jeg møtte forrige uke som trigget meg til å opprette denne bloggen , var da jeg skulle få installert trådlløst nettverk på jobben . Gutten som kom for å gjøre dette var ca 25 og trodde åpenbart at jeg ikke kunne noen ting om routere , nettverk, koblinger mm, og behandlet meg deretter. Jeg - som har brukt internett siden 1995 - den gangen regningene fra Telenor var himmelhøye og modemet surret høyt - jeg som ikke har vært uten hverken pc eller nett side den gang.

Jeg skjønte ikke hvorfor han var så forklarende og brukte mye tid på helt elementære ting. Han gjorde jobben sin stakkars og var hyggelig, men jeg var utålmodig fordi jeg var uten nett. Etter at han hadde gått grublet jeg litt og fikk aha - opplevelsen. Det var alderen, han hadde nok noen fordommer i forhold til damer over 60 og nettoppkoblinger. Det var da jeg bestemte meg, jeg vil skrive om det, sånn at jeg kanskje kan endre noen holdninger og fjerne noen fordommer.

Jeg tenkte at jeg vil ta for meg ting som er provoserende, men også rettigheter, hjelpemidler som gjør hverdagen letter og utfordringer vi møter.

 Mange av oss er velsignet med  både gamle foreldre og barn og barnebarn, og føler vel at vi ikke strekker til i noen retning. Mange av oss i full jobb i tillegg , og det er dette jeg vil skrive om.

I tillegg til at jeg vil fokusere på drømmer jeg vil sette ut i livet,og de ressursene jeg har, som burde vært tatt i bruk.Ja, for at man har ressurser er det vel liten tvil om.

Så følg med, kom med innspill til temaer jeg kan ta opp, og jeg skal formidle dem videre.

 

Krikks 24.10.2015 22:10

:D

| Svar

Nyeste kommentarer

12.05 | 12:33

je hvil gjerne kjøpe denne oppskrifta

25.10 | 11:08

det er helt sant

24.10 | 22:12

Silje syns det var på tide for 4 år siden, og jeg er blitt MYE kjekkere med åra ;D

24.10 | 22:10

:D